Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/10/2012

Jornada sobre economia social i cooperativisme, a iniciativa de la Mesa de Ciutat

Xavier López parlarà dilluns sobre economia social a VNG Xavier López parlarà dilluns sobre economia social a VNG

Segueix el treball conjunt per la cohesió social i la creació d'ocupació, amb una vintena de propostes damunt de la taula

Dilluns es durà a terme la jornada sobre "Economia Social i Cooperativisme. Un model d'empresa per al segle XXI". Aquesta iniciativa és una de les propostes que ha sorgit de la Mesa de Ciutat per l'ocupació i la cohesió social. Es tracta d'explicar a les persones interessades a formar una empresa les possibilitats en el món de les cooperatives.

Neus Lloveras, ha mostrat la seva satisfacció perquè "la Mesa de ciutat està funcionant com volíem. Vull mostrar la meva satisfacció perquè a Vilanova i la Geltrú som capaços de treballar conjuntament". L'alcaldessa ha recordat que la Mesa es va constituir el mes de juliol i que el setembre van començar els treballs en els àmbits marcats. "Relacionat amb la creació d'ocupació, explicar les possibilitats de l'autoocupació és una de les 15/20 accions proposades" diu Lloveras.

La jornada serà dilluns, 29 d'octubre, a les set de la tarda. i comptarà amb una xerrada de Xavier López, Director General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom. Posteriorment es presentaran dues experiències d'empreses cooperatives que estan funcionant a la nostra ciutat.


Més informació AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00