Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2013

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya sorteja 23 habitatges de lloguer social a VNG

El sorteig dels pisos, que costen entre 142 i 255 euros al mes, va generar gran expectació  El sorteig dels pisos, que costen entre 142 i 255 euros al mes, va generar gran expectació

Els pisos són propietat de l'INCASOL i han anat quedant vacants en els darrers mesos

Enmig d'una gran expectació, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya va sortejar divendres a la sala d'actes de l'EPSEVG un total de 23 pisos amb protecció oficial situats a diferents edificis de Vilanova i la Geltrú. Els pisos han estat construïts per l'Institut Català del Sòl i són de lloguer. La superfície mitjana és d'uns 40 m2, i la majoria disposen d'un sol dormitori.
El preu de la renda mensual és d'entre 142 euros i 255 euros, segons les característiques de l'habitatge, i de si disposa o no d'aparcament. A aquests diners cal afegir-hi les despeses de comunitat i les repercussions de l'IBI i les escombraries.

L'oferta inicial de l'Agència era de 17 pisos el mes de febrer, però han quedat noves vacants, i finalment s'han pogut adjudicar 2 habitatges de 3 dormitoris, 1 habitatge de 2 dormitoris, 1 habitatge adaptat per mobilitat reduïda, i 19 habitatges d'un sol dormitori.

Els pisos estan situats en diferents indrets de la ciutat, com la Sínia de les Vaques, el Llimonet, la rambla de Sant Jordi i la plaça de Beatriu de Claramunt.

A través de l'Oficina Local d'Habitatge, que és qui ha fet els tràmits, s'hi van presentar 423 sol·licituds, de les quals finalment es van admetre per al sorteig 197 sol·licituds. Bona part d'aquests preseleccionats van ser divendres al sorteig públic, i un cop acabat l'acte, els nous adjudicataris van poder visitar els pisos.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00