Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/03/2017

5a Setmana del Món Laboral a la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG

Del 13 al 17 de març se celebraran diverses activitats relaiconades amb la cerca de feina       Del 13 al 17 de març se celebraran diverses activitats relaiconades amb la cerca de feina

La xerrada 'Capital humà en les empreses' es complementa amb una àmplia oferta de tallers pràctics sobre com fer el currículum o com cercar feina

La Xarxa de Biblioteques Municipals celebra del 13 al 17 de març la Setmana del #MonLaboral, i ho fa organitzant un seguit d'activitats adreçades als ciutadans que estan en procés de cercar feina, que tenen esperit emprenedor, o que volen millorar la seva formació continuada.
L'objectiu d'aquesta iniciativa és promoure i difondre els recursos relacionats amb la cerca de feina, l'emprenedoria, i tot allò relacionat amb el món laboral que es pot trobar a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

Dimecres 15 de març a les 20 h a la biblioteca Joan Oliva es farà la taula rodona "Capital humà, el recurs més important de les empreses", a càrrec de Carmen Pérez, experta en processos de selecció de personal; Sònia Ramos, managing partner de TuAlly; i Laura Tornay, directora de recursos humans d'Ako. Presentació de l'acte a càrrec de Conxi Martínez, empresària i membre de Dones d'Empresa de l'ADEPG.
Què és el més important per les empreses a l'hora de trobar el millor candidat? La resposta a aquesta pregunta és una bona eina que ens pot ajudar a l'hora de buscar feina. Es parlarà, també, sobre la proposta de llei sobre els currículums cecs per tal de no discriminar per raó de gènere, i es donarà una visió del mercat de treball actualment al territori. En col·laboració amb l'ADEPG i Dones d'empresa Penedès-Garraf.

A banda d'aquesta activitat, també s'ofereixen diversos tallers pràctics per aprofundir en les habilitats de les persones que busquen feina. El mateix dimecres 15 de març de 10.30 a 13 h, a la biblioteca Joan Oliva, es farà la xerrada-taller "On i com buscar feina?", a càrrec de Laura Giadanes, de l'IMET. S'explicarà com organitzar la recerca, de quines eines disposem, i on es pot trobar ofertes de treball. Les places són limitades i amb inscripció prèvia (ja oberta) a la biblioteca.

El mateix dimecres, de 16.30 a 18.30 h, i dijous 16 i divendres 17 de 10 a 13 h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell, es farà la xerrada-taller "Internet. Tinc un ordinador i un CV i ara què?", a càrrec de David Puig, de l'IMET. Aprèn a navegar per Internet i crea el teu propi correu electrònic per poder enviar el currículum a les ofertes de treball. La sessió del 15 de març només està adreçada a persones que no estiguin familiaritzades amb els ordinadors. Les places són limitades i amb inscripció prèvia (ja oberta) a la biblioteca.

Dijous 16 de març de 16 a 17 h a la biblioteca Joan Oliva es farà la xerrada-taller "Preguntes més freqüents en una entrevista de feina, i què diem sense fer res", a càrrec de Montserrat Martínez, de l'IMET. Les places són limitades i amb inscripció prèvia (ja oberta) a la biblioteca.

Per programar totes activitats, la xarxa de Biblioteque smUnicipals ha comptat amb la col·laboració de l'IMET (Institut Municipal d'Educació i Treball), de l'ADEPG (Associació d'Empresaris del Penedès-Garraf), i de la seva secció Dones d'empresa.

Més informació aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00