Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/10/2012

El cartell de la Fira de Novembre 2012 ha estat dissenyat per Creàtica

Rosa Jorba, Gerard Figueras i Sergi Giménez Rosa Jorba, Gerard Figueras i Sergi Giménez

La Fira d'enguany ja té un 95% dels espais contractats i ocuparà 60.000 m2

La vilanovina Agència de Comunicació Publicitària, Creàtica, ha estat l'encarregada enguany de dissenyar el cartell de la Fira de Novembre que ahir va ser presentat oficialment a l'Auditori Eduard Toldrà. Sergi Giménez, com un dels principals responsables de l'empresa, va descobrir la nova proposta que "vol escapar dels habituals colors de tardor i aposta per una gama més moderna i optimista. És un cartell exclusivament tipogràfic que vol donar idea, a través del grafisme, de la diversitat de volums i propostes que te la Fira de Novembre a la ciutat. El cartell te quatre possibilitats de color, i totes son vàlides per donar una sensació de color a la ciutat. Les quatre formes del cartell poden funcionar juntes i també per separat”.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, va assegurar que Creàtica és una de les empreses locals a la avantguarda de la creativitat i el disseny i els va felicitar per la seva proposta. Figueras també va aprofitar la presentació del nou cartell per avançar algunes dades sobre la Fira de Novembre d'enguany. La Fira ocuparà una superfície de 60.000 m2 des de la plaça de les Neus fins al monòlit a Francesc Macià amb accions concretes a la plaça de la Vila, el parc de l'Eixample de Mar i la plaça de la mediterrània. La rambla Principal estarà centrada principalment en l'automoció i la plaça de la Vila acollirà la proposta de ViU Comerç, mentre que entre la carretera i el pas sota la via de la rambla de la Pau acollirà els estands de venda directa. La plaça de la Mediterrània serà un espai gastronòmic obert del divendres 9 al diumenge 11 de novembre, sota el nom Vi+Teca, i que durant el matí del darrer dia acollirà el concurs i el Festival del Xató. La plaça de l'Eixample de Mar estarà destinada a les hípiques i també a un gran nombre d'activitats paral·leles. La resta de la rambla de Pau serà on hi haurà la més gran presència dels habituals estands, mentre que la part final del passeig oferirà als assistents les propostes de l'Estació Nàutica. A més de la tradicional trobada de puntaires, diumenge matí també sobresurt per l'actuació conjunta que sis colles castelleres, més els Bordegassos de Vilanova com amfitrions, oferiran a l'avinguda de Francesc Macià, davant del Mercat del Centre. Actualment la Fira ja ha contractat més d'un 95% dels espais oferts.

La Fira de Novembre de 2012 serà inaugurada, divendres 9 al migdia pels quatre alcaldes de les ciutats que formen l'Eix diagonal, és a dir, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Igualada i Manresa. Precisament, l'estand de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú tindrà com a protagonista la presència d'aquestes ciutats de l'Eix Diagonal.

Gerard Figueras va manifestar que vol que aquesta sigui "una fira de l'optimisme. Malgrat l'entorn econòmic la Fira és una espai d'optimisme i esperança. Repetim i millorem la fórmula treballada el 2011 per explicar la millor cara de la ciutat a través d'una mostra de mostres, única a Europa, on hi tenen cabuda des de l'automoció fins la gastronomia i la restauració, passant per la venda directa, la nàutica, les entitats, i sobretot el comerç local a través de ViU Comerç." Figueras va destacar el paper de l'Estació Nàutica i també de l'agrupació de restauradors Menja't Vilanova, i els organitzadors de la fira Temps de Vi que seran els encarregats de dinamitzar la proposta del Vi+Teca. Finalment també valorà positivament el nou paper de PIVSAM com a organitzadors de la Fira, i la important presència d'entitats vilanovines al certamen. 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00