Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2011

Se celebra la vuitena sessió del programa La Ciutat t'acull

Els nous ciutadans i ciutadanes han estat rebuts al Saló del Plens de l'Ajuntament            Els nous ciutadans i ciutadanes han estat rebuts al Saló del Plens de l'Ajuntament

Una visita guiada i un acte institucional serveixen per donar la benvinguda a Vilanova i la Geltrú a una trentena de nous ciutadans i ciutadanes

Una trentena de persones han participat aquest dissabte a la vuitena edició del programa La Ciutat t'acull. Una iniciativa especialment concebuda per donar la benvinguda a totes les persones que han decidit establir-se a Vilanova i la Geltrú.

Aquesta iniciativa, organitzada i coordinada des de la regidoria de Convivència, arriba a la seva vuitena edició, un any i mig després de la seva creació. Es tracta de sessions de benvinguda periòdiques amb les quals s'informa als nous ciutadans de la història, dels costums i dels serveis que la ciutat els ofereix, a més dels drets i deures com a nous vilanovins i vilanovines.

Com ja és habitual la sessió ha començat amb una visita guiada pel nucli antic de la ciutat, on mitjançant un passejada han conegut part de la història de la ciutat, a través dels seus monuments, carrers i places. Posteriorment a la visita se'ls ha ofert ofereix una recepció al Saló de Plens de l'Ajuntament on també ha tingut lloc la projecció d'un audiovisual i l'exposició d'informació general de Vilanova i la Geltrú acompanyada de material divulgatiu. 

Visita guiada als ciutadans nouvinguts
La regidora de Serveis Socials, Salut i Convivència, Encarna Grifell, que ha acompanyat als assistents durant la visita guiada, ha agrait als assistents que haguessin acceptat la invitació per assistir en aquest acte, pel qual hi han passat gent de molts orígens i procedències. La regidora els ha encoratjat a trobar les il·lusions que els han dut a establir-se a Vilanova i els ha expressat el seu desig perquè hi puguin trobar la felicitat.

Joan Ignasi Elena, alcalde de Vilanova i la Geltrú, els ha donat formalment la benvinguda i els ha demanat que siguin partícips de la vida social i cultural d'una ciutat plena d'oportunitats. Una ciutat que els acollirà amb els braços oberts i, on el més important són les persones que la formen.

L'acte ha finalitzat amb un petit refrigeri al vestíbul noble de l'Ajuntament, on els assistents han pogut compartit la seva experiència amb els organitzadors i autoritats municipals.

Descarrega't la foto interior
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00