Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/12/2011

Policies solidàries vestides de núvia

Un instant de la darrera sessió fotogràfica del calendari         Un instant de la darrera sessió fotogràfica del calendari

El col·lectiu femení de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú protagonitza un calendari solidari per col·laborar en la investigació sobre el càncer

Tres de les tretze membres que composen el col·lectiu femení de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú han superat un càncer de mama. Per aquest motiu, coincidint amb l'imminent canvi d'any, han realitzat un calendari solidari per destinar els diners obtinguts de la seva venda a la investigació del càncer. Tot i que és una iniciativa bastant comuna, confien no deixar ningú indiferent: les agents s'han vestit de núvia per expressar la feminitat d'aquest col·lectiu, tradicionalment masculí, i hi han afegit elements policials que volen simbolitzar la prevenció i la lluita contra el càncer.

L'escenari de les fotografies, realitzades pel jove fotògraf vilanoví Marc Tenés Moya, és a la Finca Mas Solers (antic Casino de Barcelona), i també al centre de Vilanova i la Geltrú. En aquest sentit, avui divendres s'ha realitzat, a la plaça de la Vila, la darrera sessió fotogràfica del calendari, en la qual apareixen totes les agents amb l'uniforme de la Policia Local. 

Calendari solidari del col·lectiu femení de la Policia Local
Per du a terme l'elaboració del calendari han comptat amb la implicació de professionals i empreses que col·laboren desinteressadament, sensibilitzats amb la causa. Així doncs, la perruqueria i el maquillatge han anat a càrrec de Masajes a 1.000, en col·laboració amb l'estilista Núria Fusalba. El disseny del calendari l'ha fet Montse Conches i el seu equip Sin tetas no hay diseño. Així mateix, s'hi han involucrat comerços de Vilanova i la Geltrú, com Bella Bianca (vestits de núvia), Joies Jorge Serrano i Flors i Plantes Espe. La impressió anirà a càrrec de l'empresa Studium. Atesa l'envergadura que ha adoptat el projecte, s'ha decidit que el calendari es presenti el gener i que vagi des de febrer del 2012 a gener de 2013. 

La cerca de les empreses col·laboradores ha anat a càrrec de Joan Fusalba Murillo que, després d'haver patit diversos càncers, es dedica a col·laborar en projectes solidaris i promoure'n un de personal. Actualment està preparant la cinquena edició del seu llibre Namasté a la vida. Gràcies al seu esforç econòmic i d'organització es podrà destinar el 100% de la recaptació de la venda dels calendaris a la investigació del càncer.

El calendari es presentarà en dos actes, el divendres 27 de gener de 2012 al showroom del restaurant La Viblia, a l'Hotel W de Barcelona, i el dissabte 28 de gener de 2012 al Foment Vilanoví. Un cop imprès es comercialitzarà a 10 euros a la comissaria de la Policia Local i a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, així com a La Botiga de Vilanova i la Geltrú, a l'Oficina Municipal de Turisme i a l'establiment Idèntics Perfums (carrer del Col·legi, Bulevard Roxy). A més a més, també s'està preparant un blog per posar-los a la venda per Internet. 

Descarrega't la foto de portada

Descarrega't la fotografia
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00