Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2017

Reunió amb el Director General de Patrimoni

Biblioteca Museu Víctor Balaguer         Biblioteca Museu Víctor Balaguer

La regidora de Cultura, Teresa Llorens, es reuneix amb Jusèp Boya, director general d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni de la Generalitat

En el marc de les reunions institucionals de la Regidoria de Cultura, la setmana passada la tercera tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura, Convivència i Equitat, Teresa Llorens, es va trobar amb el director general d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, Jusèp Boya.

L'objectiu de la reunió era establir unes noves bases de col·laboració econòmica entre les dues institucions, que havia quedat retallada els darrers anys a causa de la crisi. Així, es va parlar concretament sobre el Museu Víctor Balaguer i la seva Biblioteca, i també sobre la celebració de l'Any Cabanyes aquest 2017.

Boya va proposar fer una reflexió estratègica sobre el museu del segle XXI. Tenint en compte la dimensió nacional d'aquest museu, la propera reunió amb el director general de Patrimoni es farà a Vilanova, quan podrà visitar el Museu i la Biblioteca de primera mà.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00