Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/02/2015

Els col·lectius de gent gran de la ciutat ja utilitzen l'espai lúdic i de salut

L'equipament ha tingut molt bona acceptació    L'equipament ha tingut molt bona acceptació

La Diputació de Barcelona ha cedit aquest equipament, que es va instal·lar a la platja de la República a finals de desembre

Aquestes setmanes s'estan fent les sessions informatives per ensenyar als col·lectius de gent gran de la ciutat com s'ha d'utilitzar correctament la instal·lació de l'espai lúdic i de salut que s'ha instal·lat a la platja de la República.

La regidora de Serveis Viaris, Glòria García, ha estat aquest matí en una d'aquestes sessions i ha pogut comprovar com l'equipament ha tingut molt bona acceptació entre persones grans, i no tan grans. "És una bona manera de mantenir la salut de les persones que no volen deixar de moure's, i que alhora aprofiten un espai tan agradable com la recent anomenada platja de la República, gaudint del bon clima que tenim a la ciutat".

La Diputació de Barcelona va cedir aquest equipament l'any 2013 a l'Ajuntament de Vilanova, que no l'ha pogut instal·lar fins que no ha obtingut tots els permisos de la Demarcació de Costes. El fet que cada dia l'utilitzin moltes persones demostra l'encert en la ubicació, ja que en aquesta platja s'hi troba diàriament un nombrós grup de persones per practicar esport passiu gràcies al voluntariat d'un ciutadà vilanoví.

L'empresa Lappset, que és qui subministra l'espai lúdic, porta cada divendres, durant 7 setmanes, una fisioterapeuta que explica el funcionament de cada aparell als diferents col·lectius de gent gran de la ciutat que l'Ajuntament ha citat prèviament. Així, moltes persones s'han pogut familiaritzar amb els aparells per reforçar braços, cames, articulacions o la coordinació. Un espai que, com recordava la fisioterapeuta, serveix per al manteniment de la forma física, no per a la musculació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00