Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/03/2017

Acte d'agraïment a les empreses col·laboradores amb l'Economat

Acte empreses Economat Acte d'agraïment a les empreses que han col·laborat amb l'Economat de VNG.

L’Ajuntament i Càritas lliuren un distintiu als deu establiments i entitats que s’han sumat al projecte en el darrer any.

AFEVI, Aldi, Batucada Taboo, Confraria de Pescadors, Estanc 14, La Sahita, Pabordes, Santagloria, Simply, Veritas són les empreses i entitats que al llarg del darrer any han ofert suport puntual o permanent a l'Economat de VNG.

És per això que el mateix Economat va acollir dimarts un acte d'agraïment a aquestes empreses i entitats, on també se'ls va lliurar un distintiu per donar visibilitat a aquesta col•laboració.

L'Economat és un projecte consolidat, de la ciutat i per la ciutat. Això ho demostra la gran implicació de la ciutadania, i els més de 140 voluntaris i voluntàries que hi treballen. Durant el 2016 l'Economat va atendre 980 famílies, un total de 2.829 persones.

Antoni Marrugat, coordinador de l'Economat, destacava la vessant pedagògica del projecte, que apropa aquesta realitat a escoles i instituts de la ciutat.

La regidora de Serveis Socials, Gisela Vargas, va recordar que “l'Economat som tots: voluntaris, empreses, entitats, institucions, i això és el que fa fort el projecte i el fa importantíssim per a la cohesió social a la ciutat”.

Per la seva banda, l'alcaldessa Neus Lloveras va recordar que l'Economat és una suma d'esforços, i no va voler oblidar “la generositat de l'empresa Prysmian, gràcies a la qual es va poder engegar el projecte amb la cessió del local. Això, sumat a la voluntat política, als 140 voluntaris, i a les empreses que hi col·laboren –unes 45-, converteix l'Economat en un projecte de ciutat”.

Un projecte que, segons els responsables, té l'objectiu de deixar d'existir, perquè significarà que ja no existeix aquesta necessitat.

L'acte va acabar amb una visita guiada a l'espai, gestionat per Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00