Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/10/2015

Jornada 'Via 0', en solidaritat amb el Tegar

Cada any, els diners que es recullen el 12 d'octubre al trenet, van destinats a algun projecte social   Cada any, els diners que es recullen el 12 d'octubre al trenet, van destinats a algun projecte social

L'AFEVI destinarà els diners recollits en la jornada solidària del 12 d’octubre a l'Associació de Pares Tegar-Pro discapacitats del Garraf

Un cop més, el trenet en miniatura del parc de Ribes Roges funcionarà de manera solidària. Cada any l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú organitza la jornada solidària "Via 0" amb la finalitat de recollir diners per a un projecte social.

Enguany, aquesta jornada, que se celebrarà diumenge 12 d'octubre d'11 a 14 h, es farà en favor de l'Associació de Pares Tegar-Pro discapacitats del Garraf.

L'alcaldessa Neus Lloveras, el portaveu del Govern Juan Luis Ruiz, i la regidora d'innovació, TIC i del Tegar de Ariadna Llorens visitaran el circuit ferroviari en miniatura del Parc de Ribes Roges per tal de col·laborar amb la iniciativa.

La iniciativa de la jornada solidària "Via 0" és una idea pionera de l'AFEVI (Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú), i donat el seu èxit, s'ha exportat a altres associacions similars arreu d'Espanya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00