Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2013

Comença l'estiu al Balaguer i al Papiol

Biblioteca Museu Víctor Balaguer Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Els dos museus oferten activitats per al juliol pensades per a tota la família

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer organitza per al dijous 18 de juliol, a les 19 h, l'activitat Temple maçònic? Misteris i símbols. La visita estarà centrada en l'arquitectura del Balaguer i en el significat que el seu fundador va voler donar a l'edifici a través d'elements decoratius d'antigues civilitzacions, referències a l'exotisme i símbols maçònics. Els visitants podran conèixer també un dels espais més emblemàtics del museu, normalment no obert al públic, la cúpula i les seves vistes.

La visita acaba amb una copa de cava al jardí. Per a aquesta activitat, que té un preu de 5 euros, cal reserva prèvia al 93 815 42 02 o bé a informacio@victorbalaguer.cat.

Per la seva banda, el Museu Romàntic Can Papiol ens ofereix una nova oportunitat de conèixer la història de la nostra ciutat a través d'una activitat que comença amb una vista a la casa i, seguidament, continua amb un itinerari urbà pels escenaris de la guerra del francès que finalitza amb la pujada al campanar de l'església de Sant Antoni Abat. Baixen els francesos! es farà el divendres 12 de juliol, a les 19 h, i té un preu de 5 euros per persona.

Per conèixer la casa d'una manera diferent i divertida, el museu romàntic torna a realitzar la visita teatralitzada Hostes vingueren..que de casa ens tragueren. Aquesta visita està ambientada en l'arribada de les tropes franceses a la ciutat a principis del segle XIX. Els visitants faran un viatge en el temps i descobriran aquesta casa benestant de la mà dels seus antics inquilins. L'activitat acaba amb una copa de cava als jardins del museu i té un preu de 10 euros per persona. Per fer reserva, cal trucar al 93 893 03 82 bé enviar un correu electrònic a museupapiol@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00