Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/11/2012

Conferència de Joaquim Gay de Montellà al Museu Balaguer

Joaquim Gay de Montellà Joaquim Gay de Montellà

La xerrada s'emmarca dins els actes de la Fira de Novembre 2012 i precedirà la inauguració de l'exposició 'Del Realisme al Noucentisme'

El president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, participarà com a ponent únic en un acte promogut per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'ADEG en el marc de la Fira de Novembre, la mostra multisectorial del Garraf.

La conferència Perspectives des del món de l'empresa tindrà com a escenari la Biblioteca del Museu Víctor Balaguer, dijous 8 de novembre, a les 19 h.

La convocatòria té un major significat pel fet que suposarà l'inici de la programació dels actes commemoratius del 25è aniversari de l'ADEG, la primera organització empresarial del Penedès i el Garraf. El president d'aquest entitat, Xavier Cardona, intervindrà a l'inici de la sessió.

Tot just després de la conferència, al voltant de les 19.30 h, al mateix Museu Víctor Balaguer s'inaugurarà l'exposició Del Realisme al Noucentisme, de la Col·lecció BS. La mostra temporal es podrà visitar fins al 20 de gener.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00