Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/10/2014

Presentació de la Ruta del Xató al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

La Ruta del Xató fa una demostració de com preparar el xató a un mes de començar la seva 18a temporada

La nova edició del Fòrum Gastronòmic, que enguany s'ha celebrat a Barcelona al marc d'Hostelco, ha estat l'escenari a través del qual la Ruta del Xató ha començat les seves activitats d'enguany, ja preparant la nova temporada que s'iniciarà el proper dia 17 de novembre a Vilafranca del Penedès. En concret es va dur a terme un Showcooking de com preparar el Xató a càrrec del cuiner vilanoví Josep Maria Sánchez, de l'empresa de càtering Caserco, acompanyat a les explicacions del xef i gastrònom. Xavier Mestres, President de l'Institut Català de la Cuina. Seguidament els assistents van poder degustar el xató, i informar-se sobre el calendari de les xatonades i propostes de la Ruta del Xató 2014 - 2015.

Aquesta activitat es va dur a terme gràcies a la Diputació de Barcelona, que va cedir la sala d'activitats del seu espai de Productes de la Terra al Fòrum Gastronòmic de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00