Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2013

Canvis en els contenidors de recollida de roba

A banda dels contenidors, els usuaris poden sol·licitar la recollida gratuïta de roba porta a porta  A banda dels contenidors, els usuaris poden sol·licitar la recollida gratuïta de roba porta a porta

Els contenidors taronges incorporen un mecanisme per evitar que hi puguin entrar les persones

Davant la constatació que moltes persones es posen dins els contenidors de roba per furtar-la, i conscients del greu risc que comporta per la seva salut, l'empresa Dins Garraf, concessionària municipal del servei de recollida de roba i cartró comercial porta a porta, ha modificat l'estructura dels contenidors per permetre que hi entrin bosses de roba, però impedint el pas de les persones.

Aquesta mesura evitarà la proliferació de les situacions de robatori i danys als contenidors taronges que hi ha a la via pública, impedint situacions de risc de les persones que es posen de manera incívica dins el contenidor per extreure la roba, i que posen en perill la seva seguretat.

Servei de recollida porta a porta de roba i voluminosos

Cal recordar a la ciutadania que en cas que tinguin roba usada de la es vulguin desprendre, des del mes de febrer existeix el telèfon gratuït 900 102 630 de l'oficina VNG-net, situada a la plaça de Sant Antoni, on es pot concertar la recollida domiciliària de les bosses de roba. Aquesta roba va destinada a l'empresa d'inserció Dins Garraf, que passarà personalment a fer la recollida pel domicili de manera gratuïta un cop a la setmana, els dimarts a la tarda.

De fet, el telèfon per al servei gratuït de recollida porta a porta de roba és el mateix número de telèfon que ja s'utilitza per la recollida concertada de mobles i voluminosos.

Utilitzant aquest servei es pot contribuir a millorar la neteja de la via pública, ja que s'ha detectat molts casos de roba escampada pel carrer; i també a millorar la seguretat per als usuaris. A més, el servei porta a porta afavoreix la recollida i augmenta la quantitat de roba que des de Dins Garraf es podrà distribuir a les persones més necessitades.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00