Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/04/2009

Recepció a tècnics de joventut d'Andorra i les Illes Balears

Foto de família al Saló de Plens Foto de família al Saló de Plens

Prendran part a la trobada de serveis d'informació juvenil que se celebrarà demà a Neàpolis

Tècnics de joventut d'Andorra i les Illes Balears han estat rebuts avui a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú pel segon tinent d'alcalde i regidor de Joventut, Tomàs Álvaro. Els visitants, professionals de la informació juvenil, participaran demà a la trobada de la Xarxa Catalana de Serveis d'Informació Juvenil (XCSIJ), que tindrà lloc a Neàpolis.

Tomàs Álvaro ha explicat a la quinzena de tècnics que Vilanova i la Geltrú gaudeix d'un fort i actiu teixit associatiu, el qual juga un paper important en la promoció d'accions per al jovent. Així mateix, el regidor ha destacat l'impuls de les polítiques municipals de joventut, especialment amb l'obertura de la nova Oficina Jove, que ofereix atenció integral als joves de la comarca.

La jornada de demà pretén obrir un espai per a l'intercanvi d'experiències entre els informadors i informadores dels diferents serveis. Els representants de la Xarxa Infojove de les Illes Balears i de la Xarxa Punt Jove d'Andorra hi han estat convidats especialment per la seva experiència en el camp de les noves tecnologies.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00