Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/10/2008

L'Ajuntament de VNG visita Mèrignac durant la celebració de la Setmana Catalana

L'alcalde de Mèrignac dirigint unes paraules als assistents  L'alcalde de Mèrignac dirigint unes paraules als assistents

La delegació vilanovina, encapçalada per Joan Ignasi Elena i Tomàs Álvaro, va visitar la ciutat francesa convidats pel seu alcalde

Una delegació de representants de l'Ajuntament de VNG, encapçalada per l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena i pel segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament local, Promoció de la ciutat, Societat de la informació i Agermanaments, Tomàs Álvaro, va assistir la setmana passada als actes de celebració de la Setmana Catalana de Mèrignac.

Convidats per l'alcalde de la ciutat francesa, els representants vilanovins van assistir als actes que s'havien organitzat i que incloïen la visita a equipaments municipals com la Mediateca de Mèrignac. Un espai cultural, que durant la darrera visita estava encara en fase de construcció, i que hores d'ara ja es troba en funcionament.

A banda, també es van celebrar diferents reunions de treball durant les quals es va tancar el programa anual de projectes i intercanvis entre les dues ciutat agermanades. Alguns dels intercanvis es faran entre els instituts de secundària, entre entitats i clubs esportiu, així com entre tècnics dels ajuntament de Mèrignac i Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu d'aprendre els uns dels altres i enriquir projectes propis amb altres experiències.

A més, també es va acordar impulsar conjuntament diferents projectes de cooperació amb Àfrica, que es concretaria amb un projecte de caire sociosanitàri al Senegal.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00