Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/05/2015

Neus Lloveras celebra l'organització del congrés Oceanoise a VNG

L'alcaldessa i el regidor han estat al congrés durant el descans aquest matí    L'alcaldessa i el regidor han estat al congrés durant el descans aquest matí

L'esdeveniment reuneix més de 250 experts mundials en recerca sobre contaminació acústica al mar

La segona jornada del congrés mundial sobre contaminació acústica al mar, Oceanoise, ha comptat amb la visita de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. Acompanyada del regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, i de l'organitzador del congrés i director del Laboratori d'Aplicacions Bioacústiques de la UPC, Michel André, l'alcaldessa ha comprovat el bon funcionament de l'esdeveniment, que té lloc a l'Auditori Municipal Eduard Toldrà fins divendres.

L'alcaldessa ha estat a l'auditori durant el descans d'aquest matíNeus Lloveras ha manifestat l'interès de l'Ajuntament a "aportar totes les facilitats necessàries per a la celebració d'aquest esdeveniment a la nostra ciutat, que ens posiciona com a referents mundials en la recerca dels sons marins". En aquest sentit, les instal·lacions de l'auditori ofereixen un espai ampli i confortable per acollir l'activitat dels més de 250 experts d'arreu del món que hi participen.

Per a l'alcaldessa, "per a una ciutat marítima i universitària com Vilanova i la Geltrú, amb vocació de potenciar aquests grans actius, és una satisfacció acollir congressos d'alt nivell científic i d'abast mundial, com l'Oceanoise". Els experts, procedents de països com Estats Units, Canadà, Austràlia, Nova Zelanda, Xina, Japó i del continent europeu, ocupen fins divendres les places hoteleres de la ciutat.


Notícia relacionada: VNG acull el primer congrés mundial sobre contaminació acústica al mar
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00