Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/08/2015

El magazín 'País km0' de La Xarxa del dia 28, en directe des de Vilanova i la Geltrú

Al vespre, l'espai 'L'Espiadimonis' realitzarà una visita teatralitzada pel nucli històric de la ciutat

Vilanova i la Geltrú serà la protagonista aquest divendres de l'espai 'País km0' de La Xarxa de Comunicació Local, un espai que, al llarg de l'estiu, visita diverses poblacions catalanes.

El magazín 'País km0' s'emetrà en directe des del passeig de Ribes Roges, amb un programa de ràdio de les 11 a les 13 h i amb un programa de televisió que anirà de les 18 a les 20 h. Es tracta de dos espais centrats a descobrir als oients i teleespectadors catalans la vida a l'estiu dels pobles i ciutats, des d'una perspectiva lúdica i amb els propis habitants dels municipis com a protagonistes.

Aquest estiu, com a novetat, s'ha incorporat una tercera iniciativa radiofònica, 'L'Espiadimonis'. Es tracta d'un espai que, a partir d'unes visites teatralitzades amb el suport d'una audioguia, proposa un recorregut pel nucli històric de cadascun dels municipis visitats.

A les 20 h, els actors protagonistes iniciaran la seva ruta acompanyats de totes aquelles persones que ho vulguin. Des de la plaça de les Neus, en Met i la Charlotte, aniran pels carrers de VNG, descobrint recorreguts fascinants d'una manera amena i divertida, passant per la plaça de Sant Antoni, el Portal del Nin i el Castell de la Geltrú.

Tothom qui vulgui participar en el recorregut cal que porti una ràdio amb auriculars per gaudir de la visita i de les explicacions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00