Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/09/2011

La Fira 'Fora Estocs' se celebra aquest dissabte a la plaça de la Vila

   D'ençà la primera edició, l'any 2009, la Fira Fora Estocs ha crescut en parades i visitants     D'ençà la primera edició, l'any 2009, la Fira Fora Estocs ha crescut en parades i visitants

Els comerciants associats de la ciutat oferiran els seus productes de qualitat a uns preus immillorables

Aquest dissabte 3 de setembre la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú acollirà la cinquena edició de la fira Fora Estocs, en la seva edició d'estiu. La mostra, organitzada per l'associació Tot Centre, se celebrarà de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre.

L'objectiu de la fira és la liquidació del gènere de temporada d'estiu. Això vol dir que els visitants trobaran el mateix producte que han vist durant el període de rebaixes a les botigues però a un preu encara molt més econòmic.

En l'edició d'enguany es manté el nombre de participants d'edicions anteriors, 40 botigues i 53 carpes, totes elles associades a Tot Centre. Entre d'altres, hi haurà parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptiques, llar, informàtica o mascotes.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Generalitat de Catalunya, s'ha convertit en un referent comercial de la comarca del Garraf. Coincidint amb el final de període de rebaixes la ciutat espera l'arribada d'una fira que aplega visitants no només de la ciutat, sinó també de les poblacions i comarques veïnes.
Per tal de potenciar l'ús dels aparcaments municipals i facilitar l'accés a peu al centre comercial urbà s'obsequiarà als visitants a la Fira amb tiquets gratuïts per als pàrquings de Charlie Rivel i de les Casernes. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any als establiments associats a Tot Centre.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00