Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/09/2014

L'alcaldessa i el regidor de Promoció Econòmica visiten Monocrom

Visita a l'empresa Monocrom Visita a l'empresa Monocrom

L'empresa vilanovina, entre les més destacades a tot el món en la construcció de làsers

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, i el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, acompanyats pel secretari general de l'ADEG, Isidre Also, han visitat aquest matí Monocrom. Aquesta empresa dóna feina a VNG a més de 30 persones i està especialitzada en la construcció de làsers. 

Visita Monocrom 3

Després d'un recorregut per les instal·lacions, els representants municipals i de l'ADEG s'han reunit amb els directius de l'empresa per escoltar les seves demandes i valoracions. La necessitat de tenir una bona connexió a través de fibra òptica ha estat una de les peticions, així com algunes qüestions relatives a la mobilitat de la zona.

D'altra banda, els representants de Monocrom han posat de relleu la manca de persones ben formades en l'àmbit de la fotònica a la ciutat i a l'entorn proper. L'alcaldessa i el regidor s'han compromès a establir contactes per mirar de potenciar aquest tipus de formació a Vilanova i la Geltrú.

L'empresa Monocrom és líder a nivell estatal en mòduls de diode làser, i el sisè fabricant a nivell mundial. Les seves expectatives de futur passen per un creixement que podria doblar la plantilla actual de l'empresa en els propers anys. 

Visita Monocrom 1

Aquesta visita forma part dels contactes que el govern vilanoví manté periòdicament amb representants del sector econòmic de la ciutat, de la mà de l'Associació d'Empresaris del Garraf i l'Alt Penedès (ADEG).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00