Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/03/2014

El rei Carnestoltes visita els mercats municipals acompanyat pel seu concubinat i un seguici de banderes de les societats vilanovines

Seguici de les banderes Seguici de les banderes

L'acte de dissabte al matí acaba amb el tercer concurs de banderers a la plaça de la Vila

Cada vegada són més les banderes que s'adhereixen al seguici que Sa Majestat el rei Carnestoltes fa Dissabte de Carnaval per carrers i places de la ciutat. Així doncs, un any més, Sa Majestat, acompanyat pel seu concubinat, va aprofitar la jornada de dissabte al matí per passejar-se per la ciutat i per fer la tradicional visita als mercats municipals.

A les 11 h del matí, el seguici sortia de la plaça de la Vila per baixar rambla avall, mentre la ciutadania podia gaudir de les acrobàcies que anaven fent banderers i bandereres amb els seus estendards. Una altra parada obligada va ser la ja també clàssica visita a la Casa d'Empara.

Després de tot el recorregut, banderes i banderers, rei i concubines, van anar fins a la plaça de la Vila per celebrar el 3r concurs de banderers del Carnaval de Vilanova. Enguany es va alçar amb el títol el representant de la societat Voramar, Jordi Rius.

- Les fotos del Carnaval 2014
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00