Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/12/2011

Aquest Nadal de ruta per les esglésies de Vilanova i la Geltrú

   Campanar de Sant Antoni Abat Campanar de Sant Antoni Abat

Els dies 28 de desembre i 4 de gener, a la tarda

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme, ha organitzat per aquests dies una Ruta per les Esglésies més representatives de la ciutat.

Els dies 28 de desembre i 4 de gener, de sis a vuit del vespre, els participants podran visitar l'església arxiprestal de Sant Antoni Abat i l'església parroquial de Santa Maria de la Geltrú que, amb els seus respectius campanar, el seu valor arquitectònic, així com pels béns mobles i elements decoratius que contenen, constitueixen un actiu patrimonial de primer ordre, en el conjunt de la ciutat.

La ruta, guiada, permetrà conèixer algunes de les tradicions, anècdotes i curiositats poc conegudes, d'aquests edificis. La visita també inclou una parada a l'antiga ermita, avui capella de Sant Sebastià, al bell mig del centre de la vila.

Les persones interessades a participar en aquesta activitat o volen més informació es poden adreçar a La Botiga. Punt d'Atenció Turística. Al carrer de Sant Joan, 31 de Vilanova i la Geltrú, de dimarts a dissabte de 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00