Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2007

Comença la segona Setmana de la Prevenció

Setmana de la Prevenció, del 7 a l'11 de maig   Setmana de la Prevenció, del 7 a l'11 de maig

VNG acull fins divendres xerrades i activitats a l'entorn dels riscos i la prevenció laboral

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, i el regidor de Promoció Econòmica, Adolfs Montoliu han inaugurat aquest migdia la segona edició de la Setmana de la Prevenció. Un acte que ha tingut lloc a la biblioteca del Museu Víctor Balaguer i a la que també hi han assistit el president de la Fundació Laboral Construcción Catalunya, Joan Santaulària, el president del Gremi de Constructors del Garraf, Tomàs Gràcia, el secretari de Salut, Ambient i Treball de CCOO Catalunya, Llorenç Serrano i el secretari de Salut Laboral i Medi Ambient d'UGT Catalunya, Dionís Oña. 

La segona Setmana de la Prevenció que se celebra del 7 a l'11 de maig a VNG és, per l'alcalde de VNG, el resultat del treball comú entre sindicats, empresaris i administració, en la lluita a favor de la millora de les condicions laborals dels treballadors. Per Joan Ignasi Elena, la formació i conscienciació de la població és el millor camí per aconseguir eliminar la sinistralitat laboral. Pel que fa al seu paper com a administració, l'alcalde de VNG s'ha compromès a continuar donant suport al projecte i ha manifestat que és un orgull per la ciutat ostentar, durant una setmana, la capital de la prevenció i la seguretat laboral. 

Les activitats previstes durant la segona Setmana de la Prevenció, contemplen actes adreçats als joves estudiants, al sector de la construcció i a la ciutadania en general. Mitjançant un bus mòbil, que recorrerà diversos punts de la ciutat, els interessats podran rebre informació i formació en la vessant personal, acadèmica i laboral. Si voleu saber el calendari d'activitats visiteu la següent adreça: www.vilanova.cat/html/tema/activitat_economica/index.html
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00