Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/11/2012

Èxit de participació a la Festa de l'animal

Dissabte durant tot el dia es van poder veure exhibicions d'agilitat i educació canina   Dissabte durant tot el dia es van poder veure exhibicions d'agilitat i educació canina

El Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG es mostra molt satisfet per l'èxit de públic i participació en la primera edició d'una festa que va tenir com a protagonistes els gossos

La Festa de l'animal que es va celebrar dissabte, organitzada des del Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG, ha desbordat les expectatives previstes, amb un gran èxit de participació de públic i d'expositors.
La Festa va comptar amb les principals empreses, protectores i associacions del sector, tant del territori com d'àmbit nacional. Expositors que es van mostrar molt satisfets tant per l'organització de l'esdeveniment com per l'elevat número de contactes que van poder fer durant tota la jornada. De fet, diverses empreses
visitants van mostrar interès en participar a la propera edició, i entre els expositors es van establir contactes que generaran nous projectes relacionats amb el món de l'animal a la ciutat.

Més de 5.000 persones van passar al llarg del dia per la Festa de l'animal. Les demostracions d'habilitat organitzades pel Club Agility Alpicat, el Club Agility Vilanova i el Seprona de la Guardia Civil, van triomfar entre el públic despertant l'admiració pels animals.

Un dels plats forts del dia van ser les dues passarel·les d'adopció, que es van fer matí i tarda amb un seguiment massiu, desbordant les previsions de públic i permetent que part dels animals que van desfilar fossin adoptats.
També va comptar amb molts participants la desfilada popular, en la que tothom qui ho volia podia exhibir el seu gos. 

Festa animal 2La 1a Festa de l'animal es va organitzar amb l'objectiu de conscienciar sobre la tinença responsable d'animals de companyia, la seva identificació, l'obligatorietat de recollir les defecacions, i sensibilitzar contra els abandonaments.

La festa va comptar amb el suport institucional i la presència del director general de Medi Natural de Generalitat Josep Escorihuela, l'alcaldessa de VNG Neus Lloveras, la regidora de Medi Ambient, Serveis Socials i Esports Blanca Albà, i la regidora de Medi Ambient d'Alpicat, Roser Llinàs.

Davant d'aquest èxit aclaparador, el Servei de Medi Ambient contempla organitzar una segona edició de la Festa de l'Animal l'any que ve.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00