Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/08/2011

El govern municipal de CiU respon a les manifestacions del Grup Municipal Socialista i les qualifica de 'frívoles'

Glòria Garcia i Francesc Sánchez  Glòria Garcia i Francesc Sánchez

La portaveu del Grup Municipal de CiU, Glòria Garcia, i el president de la Comissió Informativa de Serveis a les Persones, Francesc Sánchez desmenteixen que s'estigui fent una auditoria a l'Ajuntament

Glòria Garcia, Regidora de Serveis Viaris, Mobilitat, Participació i Cooperació, i portaveu del Grup Municipal de CiU; i Francesc Sánchez, president de la comissió informativa de Serveis a les Persones, han volgut respondre a les afirmacions que el Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va fer dimarts.

Glòria Garcia ha remarcat que es tracta d'afirmacions que 'no responen a la realitat, són frívoles i irresponsables'. Quant al servei de bus urbà, Glòria Garcia ha afirmat que el fet de canviar les freqüències de 20 a 30 minuts a partir de setembre, i el manteniment dels vint minuts entre cada bus a les línies 1 i 2 els mesos d'estiu respon al fet que l'anterior govern 'va aprovar al pressupost de 2011 una reducció de despesa dels autobusos urbans i que aquesta era la millor solució per tal de poder dur a terme el servei amb normalitat. Per tant el que hem fet és tirar endavant una proposta que l'anterior govern coneixia i que potser no va voler dur a terme per tractar-se d'un any electoral'.

Sobre l'adjudicació del servei de ludoteques a una empresa de Barcelona, Glòria Garcia ha remarcat que el concurs és va dur a terme des de l'anterior govern i que l'obertura de pliques es va fer ja durant l'actual mandat però seguint únicament i exclusiva criteris tècnics. 'Es van presentar tres empreses i va guanyar una de Barcelona, però els llocs de treball es mantenen i només s'ha produït un canvi de gerència'.

Entorn la campanya de promoció de la ciutat a mitjans de comunicació d'abast nacional, la regidora i portaveu ha volgut posar l'accent en la rapidesa i en la voluntat de començar a treballar des del primer moment en temes de potenciació del turisme. 'És una campanya destinada a mostrar Vilanova i la Geltrú com a destí d'estiu i s'havia de fer ara. No tenia cap sentit esperar i es va informar als membres de la Comissió Informativa'.

Per la seva banda, Francesc Sánchez, ha volgut deixar molt clar que no s'està duent a terme cap auditoria a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 'El que hem fet, perquè som un govern responsable i volem trobar solucions a la delicada situació econòmica, és demanar un informe a intervenció que serà posteriorment supervisat per dos tècnics externs experts en fiscalitat d'administracions públiques per tal que ens proposin solucions, alternatives i línies d'actuació i ho facin des d'un llenguatge entenedor'. Sánchez vol presentar aquest informe a l'oposició a la Comissió Informativa del 7 de setembre, i tractar de trobar el consens més ampli possible en matèria econòmica. De tota manera, el regidor ha afirmat que 'el PSC sempre ha tingut les portes obertes per preguntar i no entenc perquè es dediquen a fer afirmacions sense tenir la informació'.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00