Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/07/2012

Special Olympics vol tornar a implicar Vilanova i la Geltrú com fa vint anys

Presentació dels Special Olympics al sector econòmic, a la seu de l'ADEG    Presentació dels Special Olympics al sector econòmic, a la seu de l'ADEG

L'organització dels jocs demana col·laboració al sector econòmic per reviure l'esperit del 92

Empresaris, comerços, professionals i institucions de la comarca donaran suport als jocs Special Olympics que se celebraran a Vilanova i la Geltrú de l'11 al 14 d'octubre. Dilluns els representants de les entitats econòmiques van comprometre's amb l'organització a implicar-se en aquest esdeveniment. En la presentació dels jocs que es va fer a l'ADEG, el gerent d'aquesta associació, Isidre Also, va destacar l'orgull que suposa pel vilanovins i vilanovines tornar a acollir aquesta trobada. Malgrat les dificultats de la conjuntura econòmica actual, Also, en referència a les empreses del territori, va afirmar que "depèn molt de nosaltres escampar aquest missatge per que la nostra gent faci costat a l'organització".

A l'acte també hi van ser presents la regidora d'Esports, Blanca Albà, i l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, que va demanar a tots els presents la col·laboració per crear il·lusió. "Hem d'intentar estendre aquest missatge, que els vilanovins i vilanovines el facin seu, perquè no és només un esdeveniment esportiu, és l'esdeveniment de l'any a la ciutat".

L'alcaldessa va insistir en recuperar l'esperit de l'any 92. "Ho hem de reviure, que quedi gravat en la ment de la gent igual que fa vint anys. Ajudeu-nos a fer saltar l'espurna per encendre les ganes dels vilanovins".

El director del jocs Special Olympics, Alex Angosto, va explicar que la ciutadania ja està donant suport a l'esdeveniment i que ara cal acabar de trobar el finançament. "Tindrem un suport molt important dels mitjans de comunicació i ara ens cal el suport econòmic". Angosto va explicar que l'últim objectiu dels jocs és millorar la qualitat de vida de les persones amb disminució psíquica a través de la pràctica esportiva.

Els responsables de l'organització van explicar que faran visites a les empreses i comerços, buscant el suport econòmic i explicant els avantatges de col·laborar. Els representants de l'ADEG, la Cambra de Comerç, el gremi d'Hosteleria, els paradistes del mercat del Centre, l'Escola Universitària Politècnica de VNG i de Viu Comerç, entre d'altres, es van comprometre a transmetre als seus associats la necessitat d'implicació en els Special Olympics a tots els nivells. 

Descarrega't la foto de portada AQUÍ

Foto 2


Foto 3
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00