Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/06/2011

Augmenta l'alumnat del Garraf a l'Escola de Formació Aeronàutica de VNG

Part de les instal·lacions de l'EFAV  Part de les instal·lacions de l'EFAV

Durant aquest mes de juny s'ha dut a terme el procés de selecció del nou alumnat. Més d'un 20% dels nous alumnes són del Garraf, mentre que al voltant del 15% provenen de fora de Catalunya

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) ha realitzat, durant aquest mes de juny, el procés de selecció del nou alumnat pel curs 2011/2012. El centre educatiu ha rebut un total de 116 sol·licituds, d'entre les qual s'han seleccionat un total de 40.

Enguany destaca l'increment dels alumnes provinents de la comarca del Garraf, que passen a representar el 20,51% de l'alumnat respecte el passat curs, en el qual suposaven el 15,91%.

També cal destacar que un 11,56€ del total dels 40 nous alumnes són de fora de Catalunya, de manera que han triat el centre vilanoví per davant d'altres escoles de la resta de l'estat. Un altre element a constatar és que 3 dels nous alumnes, provinents de l'institut Cristòfol Ferrer de Premià de Mar, han triat l'EFAV després de visitar l'escola durant l'hivern, fet que demostra les bones instal·lacions de les que gaudeix el centre.

El curs, que s'iniciarà el proper 12 de setembre, comptarà amb un alt perfil acadèmic, ja que la majoria de l'alumnat prové de Cicles Formatius de Grau Superior o de Batxillerat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00