Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/01/2011

El Carter Reial recull els desitjos dels nens i nenes de la ciutat abans de la Cavalcada

El Carter Reial serà a la seva carpa fins a les 9 del vespre  El Carter Reial serà a la seva carpa fins a les 9 del vespre

Demà dimecres, a partir de les 18.30 h, s'iniciarà el seguici de Ses Majestats els Reis d'Orient des del Castell de la Geltrú fins a la plaça de la Vila

Durant el dia d'avui, entre les 11 i les 14 h i entre les 17 i les 21 h, tots els nenes i nenes de la ciutat que ho desitgin poden fer arribar les seves peticions per als Reis d'Orient a l'Eliseu, el Carter Reial. L'Eliseu té instal·lada des del diumenge la seva carpa a la plaça de la Vila. Allà recull els desitjos i il·lusions de la mainada que el visita.

El Carter Reial ha rebut durant aquests dies centenars de nens i nenes que han volgut adreçar les seves cartes als Reis abans de la Cavalcada. Ha estat tanta la quantitat de visites que ha rebut l'Eliseu que, fins i tot, en certs moments s'han creat llargues cues per poder entrar a la carpa. La sorpresa d'enguany ha estat que tots els nens i nenes que han visitat el Carter Reial han rebut el fanalet per anar a rebre els Reis Mags. Aquest fanalet està pensat perquè la mainada el decori i el pinti al seu gust, per això és de color blanc.

Però per a aquells infants que es vulguin esperar a fer l'entrega de les seves peticions personalment als Reis d'Orient, aquests visitaran la nostra ciutat demà, a partir de les 18.30 h.

El seguici reial sortirà des del Castell de la Geltrú i farà el següent recorregut: plaça del Pou, carrer de la Unió, carrer del Codonyat, carrer de Tetuan, rambla Principal, plaça de les Neus, carrer de l'Aigua, plaça de Catalunya, carrer del Pare Garí i avinguda de Francesc Macià. Tal i com ja es va fer l'any passat, els Reis Mags repartiran caramels sense gluten, procedents del comerç just.

Finalment Ses Majestats arribaran a la plaça de la Vila, on seran rebudes per l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, qui els donarà la benvinguda i els farà entrega de les claus de la ciutat. Seguidament els Reis s'adreçaran als més petits per recordar-los l'esperit de la seva arribada.

I per aquells que no arribin a temps per donar les cartes a Ses Majestat, que no pateixin perquè els Reis deixaran, després de la seva marxa, un cofre a la plaça de la Vila perquè tots els nens i nenes que no hagin pogut entregar les seves cartes les puguin dipositar allà. Aquestes peticions es faran arribar puntualment a Ses Majestats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00