Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2013

Reguitzell d'activitats durant el mes de maig a les biblioteques municipals

Fira infantil 'Conte va! Va de contes' Fira infantil 'Conte va! Va de contes'

La fira infantil 'Conte va! Va de contes' és una de les propostes destacades

Divendres comencen les activitats del mes de maig a les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú, entre les quals destaca la primera edició de la fira infantil Conte va! Va de contes.

Així mateix, la biblioteca Armand Cardona ofereix la possibilitat de visitar fins al 16 de maig l'exposició Interpretant Cardona Torrandell, a càrrec dels alumnes de batxillerat artístic de l'IES Dolors Mallafré de Vilanova i la Geltrú, amb motiu del desè aniversari de l'obertura de la biblioteca.

D'altra banda, aquest divendres, també a la Cardona, es farà a les 18.30 h el recital poètic Poesia i ciència, a càrrec d'Assumpció Forcada, poetessa, i Fina R. Palau, a la guitarra. Aquesta proposta ens permetrà endinsar-nos en un panorama poètic del nostre planeta, del Cosmos, on la biologia, la geologia, la física i la química es presenten amb un sentit humà i universal, proporcionant-nos una nova manera de veure les coses que no ens deixarà indiferents.

Per als més menuts, a l'Armand Cardona es farà dissabte 4 de maig, a les 12 h, l'Hora del Conte Més enllà dels núvols, un conte de divulgació científica relacionat amb els fenòmens meteorològics extrems que tenen a veure amb el cicle de l'aigua i les inundacions.

El dijous 9 de maig, a la biblioteca Joan Oliva, tindrà lloc el Club d'escriptura amb l'objectiu de fomentar la creació literària, a càrrec de Martí Garcia, d'Espai Delkor.

Així mateix, el dissabte 11 de maig les biblioteques municipals participaran conjuntament en la primera fira infantil dedicada al món de la literatura per canalla Conte va! Va de contes, en col·laboració amb l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil i Juvenil Judit Sendra García.

Les lletres i jo, un conte sobre la dislèxia, serà la història que les autores Iradia Llucià i Alicia Bailey explicaran el dissabte 18 de maig, a les 12 h, a la biblioteca Joan Oliva. Aquest conte il·lustrat ens ajudarà a entendre què és la dislèxia, explicat a través dels sentiments d'una nena que, per molt que s'esforça, no aprèn les lletres com els seus companys.

La resta del mes de maig es completarà amb dues presentacions de llibre que es faran a la biblioteca Armand Cardona, dues xerrades relacionades amb l'educació infantil i l'exposició Joan Maragall, el poeta extasiat que es realitzaran a final de mes a la biblioteca Joan Oliva.

Trobareu més informació en l'enllaç: Activitats Maig/Juny Biblioteques Municipals VNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00