Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2008

El Museu Víctor Balaguer i la Torre Blava presenten les activitats d'estiu

  Les visites nocturnes al Museu són de gran interés  Les visites nocturnes al Museu són de gran interés

Visites nocturnes i tallers infantils al Museu Víctor Balaguer, i visites guiades a la Torre Blava, conformen el gruix de la programació

Amb l'arribada de la temporada estiuenca la Biblioteca Museu Víctor Balaguer presenta la programació d'activitats, amb l'objectiu d'apropar el museu i el seu contingut als visitants.

Una de les principals propostes, que degut al seu èxit es manté any rera any, són les visites nocturnes comentades al Museu i a la cúpula, que sota el títol de Nits de música i art, finalitzen amb un petit concert de jazz al jardí del museu i una copa de cava. L'activitat es farà els dies 10 de juliol, 8 i 29 d'agost, a les 22.30 h i té un preu de 5 euros.

Com a novetat, enguany s'han programat les visites nocturnes a la Sala Prado. La visita Un petit museu del Prado a Vilanova finalitza amb copa de cava i música en viu, per als assistents. Els dies programats per aquesta activitats són el 23 de juliol i el 27 d'agost, a les 22.30 h, i té un preu de 4 euros.

A més, també s'han programat les visites nocturnes comentades al voltant de l'exposició temporal sobre Damià Torrents, en les que es combina la visita a l'exposició temporal amb les obres escultòriques de la col·lecció permanent del Museu. La visita es farà els dies 15 de juliol i 19 d'agost, a les 22.30 h i el preu és de 3 euros.

Pel que fa a les activitats pensades pels nens i nenes, el taller infantil d'estiu està dedicat a la col·lecció asiàtica del Museu, concretament al Japó. Viatge al Japó dels samurais, és un taller on els més petits podran descobrir la cultura japonesa i el món dels samurais, i en el que faran un samurai amb la tècnica de l'origami (papiroflèxia). El taller és gratuït, i destinat a nens i nenes entre 7 i 12 anys.

D'altra banda La Torre Blava també inicia les activitats d'estiu amb les visites guiades. Cava a la Blava, és una visita comentada a la Torre que acaba amb una copa de cava. L'activitat es durà a terme els dies 12 de juliol a les 21 h, i 9 d'agost a les 20 h i té un preu de 3 euros. 

Una altre activitat de La Torre Blava és la que porta per nom Històries de la mar salada. Una visita diferent en la que s'expliquen llegendes relacionades amb la mar. Es farà els dies 26 de juliol i 16 d'agost a les 20 h i el preu de 6 euros.

Per assistir a les activitats d'estiu, tant del Museu Víctor Balaguer com de la Torre Blava, cal fer reserva prèvia al telèfon del museu 93 815 42 02.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00