Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2010

Una vintena d'empreses s'han implicat en el Face2Face

Les entrevistes van tenir lloc al vestíbul de l'ESPEVG Les entrevistes van tenir lloc al vestíbul de l'ESPEVG

En la quarta edició d'aquest programa, els estudiants han pogut assajar l'entrevista de treball i aprendre a elaborar un videocurrículum

Una vintena d'empreses i gremis de professionals han participat a la quarta edició del Face2Face, celebrat al campus de la UPC de Vilanova i la Geltrú, els dies 5 i 6 de maig. La majoria de participants han estat firmes comercials locals o vinculades d'alguna manera al territori, tot i que també n'hi ha hagut de Barcelona i la seva perifèria. 

El Face2Face és una iniciativa de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria (ESPEVG) per facilitar la trobada entre les empreses del territori i els futurs professionals. El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, ha manifestat "la importància de mantenir aquesta activitat un any més, ja que permet apropar l'empresariat als llicenciats i nous titulats"

Entre ahir i abans d'ahir es van celebrar entrevistes entre representants de les empreses i estudiants. Els joves han pogut assajar com desenvolupar una entrevista de treball, alhora que han conegut les demandes empresarials quant a perfils professionals. D'altra banda, s'han organitzat vuit xerrades a càrrec de les empreses participants i s'ha fet formació centrada en com elaborar un bon currículum. En aquest sentit, s'ha introduït els futurs professionals en l'enregistrament d'un videocurrículum, una forma innovadora de presentar-se a les empreses, basada en la interactivitat i la socialització.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00