Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/12/2012

Jornada inno4ageing a Neàpolis

Les jornades mostraran la innovació en l'àmbit de l'atenció a les persones grans  Les jornades mostraran la innovació en l'àmbit de l'atenció a les persones grans

Neàpolis acollirà els dies 13 i 14 de desembre una trobada internacional de l'envelliment actiu, amb ponències d'experts hospitalaris i empreses del sector de la salut

La dedicació dels hospitals i centres mèdico-sanitaris en el desenvolupament de nous productes innovadors, i en la implantació de millores mèdiques i cures assistencials, és de vital importància per a la millora en l'atenció de la població envellida.
Sota aquesta premissa, la XISCAT, Xarxa d'Innovació en Salut per Catalunya, ha organitzat les jornades INNO4AGEING a l'edifici Neàpolis de VNG. Es tracta d'un esdeveniment internacional per facilitar la interacció dels diferents actors dedicats a l'atenció de la població envellida.
Aquesta trobada se celebrarà els dies 13 i 14 de desembre, amb ponències d'experts hospitalaris i d'empresa, i oportunitats de 'networking' amb altres metges i empreses, que podran exposar-hi els seus casos d'èxit.

La Fundació Parc de Salut i la Fundació ABAT, de l'Hospital de Sant Antoni Abat de VNG; en el marc de l'Any Europeu per l'envelliment actiu, impulsen aquesta trobada, adreçada a empreses dels sectors social, de salut i de les TIC; a professionals d'infermeria i vetlladors sanitaris; a treballadors socials, d'hospitals i centres mèdics; i també a universitats i centres de recerca en salut.

La trobada inclourà ponències internacionals, models de negoci, activitat de clúster, bones pràctiques, casos d'èxit, oportunitats de col·laboració amb hospitals, ‘networking' internacional, debats, sessions de pòsters, o reunions bilaterals (‘market place').

Les conferències versaran sobre els hospitals que promouen la recerca i la investigació enfocada a la cura de la vellesa, les teràpies innovadores de rehabilitació, la gent gran com a consumidors d'innovació en salut, o la importància de les plataformes socio-sanitàries. També es faran trobades entre hospitals, instituts de recerca, centres tecnològics i universitats per parlar sobre la innovació en la cura de la gent gran als hospitals d'aguts, les noves solucions per la gent gran que es queda a casa, o el futur dels serveis públics a les àrees rurals.
Altres temes que es tractaran són les pròtesis i els aparells de rehabilitació més nous, els espais multisensorials, els estudis sobre la fragilitat òssia, la innovació en nutrició per millorar la qualitat de vida, la disfàsia, o els models de col·laboració internacional.

L'assistència a les jornades és gratuïta, i cal inscriure's prèviament omplint el formulari http://www.parcdesalut.com/index.php/ca/projectes/inno4ageing, i enviant-lo a xiscat@parcdesalut.com
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00