Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/03/2007

Les biblioteques municipals presenten la programació del nou trimestre

Les biblioteques municipals presenten la nova programació   Les biblioteques municipals presenten la nova programació

Destaca, com a novetat, la primera fira d'intercanvi de llibres que es farà a l'Armand Cardona Torrandell

Les biblioteques municipals, Joan Oliva i Armand Cardona Torrandell han presentat la seva programació del trimestre d'abril a juny. La tercera tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Mercè Foradada, ha explicat que a banda de les activitats de foment i difusió del llibre, que habitualment realitzen ambdues biblioteques municipals a través del club de lectura i del taller de lectura, en aquest nou trimestre es duran a terme altres iniciatives al voltant de noves temàtiques. 

En el cas de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, per exemple, es realitzarà el cicle d'activitats "Oh Europa" al voltant de la Unió Europea que comptarà amb la presentació d'una guia de recursos per als ciutadans europeus i l'activitat "Vet aquí Europa" adreçada a infants de més de sis anys. Segons la directora del centre, Marga Carbonell, aquesta biblioteca també realitzarà, durant el mes de juny, la cinquena fira d'intercanvi de punts de llibre i el primer mercat d'intercanvi de llibres amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi i reutilització d'aquests objectes. 

Conjuntament amb la Biblioteca Joan Oliva, per Sant Jordi es muntarà un estand a la plaça de la Vila on a la tarda se celebrarà l'Hora del Conte "El tresor del pirata Silvestre, el coix", a càrrec de Sandra Rossi. Per la seva banda, la Biblioteca Municipal Joan Oliva inicia la seva programació trimestral amb un espectacle familiar al voltant de la poesia. "Bon profit: poemem Martí i Pol" s'inclou dins el programa Brots de Poesia i pretén fer difusió, entre els més petits, d'aquest gènere literari. La directora de la Biblioteca Joan Oliva, Teresa Forcadell, també ha destacat l'exposició "Catalunya en guerra i postguerra" que es podrà visitar de l'1 al 15 de juny i el taller "Comobib", per a infants de més de sis anys, que té per objectiu donar a conèixer entre aquest públic els planetes que ens envolten.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00