Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/08/2015

El programa de TV3 'Salpem!' dedica un capítol a l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú

Es podrà veure el pròxim diumenge 23 d'agost a partir de les 20.20 h

El diumenge 23 d'agost TV3 emetrà un capítol de "Salpem!", el seu nou magazine d'estiu, dedicat íntegrament a Vilanova i la Geltrú i a la seva Estació Nàutica. Al llarg del darrer any l'Associació d'Estacions Nàutiques de Catalunya (AENC) ha estat promovent un projecte de programa a TV3. Aquest treball ha esdevingut finalment una realitat i el magazine consta de vuit capítols de 25 minuts de durada, que s'emet tots els diumenges de les 20.20 a les 21 h. Els vuit capítols estan centrats en cadascuna de les Estacions Nàutiques de Catalunya com són Sant Carles de la Ràpita, Costa Daurada, Vilanova i la Geltrú, Santa Susanna, Sant Feliu de Guíxols, L'Estartit i Roses.

"Salpem!" vol ser un programa d'entreteniment divertit, fresc, distès, i estiuenc, que vol tractar de manera atractiva qüestions relacionades amb el mar i amb les activitats lúdiques que es practiquen a cadascuna de les estacions nàutiques catalanes. El programa està presentat per Marta Gibert. El programa dedicat a Vilanova i la Geltrú compta com a convidat amb el conegut actor local Toni Albà.

Al programa de televisió es podran veure imatges del port i del litoral captades amb drons, i es donarà molta importància a la gastronomia donat que es presentaran plats típics i emblemàtics de cada zona. Aquest Magazine té per objectiu mostrar als potencials visitants tot el potencial turístic de Vilanova i la Geltrú i, en especial de la seva Estació Nàutica, i divulgar tots els atractius turístics, esportius, culturals, gastronòmics i socials de la seva zona d'influència.

El programa està produït per Antàrtida Produccions per a Televisió de Catalunya, i compte amb el patrocini de les Estacions Nàutiques de Catalunya, així com de diferents administracions publiques, i de les marques Estrella Damm i Grup Balfegó.

L'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú ha volgut expressar el seu agraïments per a que aquest programa sigui possible al patrocini de la Diputació de Barcelona i al suport incondicional de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, així com a Ports de la Generalitat i a tots els socis i amics que han col·laborat desinteressadament en el capítol que es podrà veure el pròxim diumenge 23 d'agost.

L'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú va ser constituïda l'any 2001. Es tracta d'una associació d'empresaris del sector turístic que, de forma transversal, inclou a empreses d'activitats nàutiques, turisme actiu i oci, empreses de serveis, transport, restauració i 'allotjament, així com clubs esportius i altres associacions. Més de 40 socis que s'agrupen i organitzen per tal de dur a terme, de forma conjunta, la promoció i dinamització del destí turístic. Els principals objectius són la comercialització d'activitats i serveis dels associats, la promoció de les mateixes i del destí de forma global, i la representació del sector amb l'administració.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00