Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2014

Cinquena edició de la Vilanova Shopping Night el dissabte 31 de maig

Hi haurà un passaport que donarà opció a guanyar un mini creuer pel Mediterrani

El dissabte 31 de maig, tindrà lloc la cinquena edició de la Vilanova Shopping Night (VSN 2014). Es tracta d'un esdeveniment de moda, comerç, serveis i tendència dels establiments de Vilanova i la Geltrú. Les botigues del centre de la ciutat tornaran a obrir en un horari extraordinari, fins a la mitjanit, amb la intenció de crear una experiència única en un emplaçament singular, on oferiran avantatges comercials amb descomptes especials per aquella nit, ca més d'activitats lúdiques i culturals.

La VSN està promoguda i organitzada per l'associació de comerciants de la ciutat, Viu Comerç, amb el recolzament de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, i el Servei de Comerç Urbà de la Diputació de Barcelona.

Fins a les 12 de la nit els visitants podran gaudir de descomptes exclusius i de tota mena d'activitats, tant als establiments com al carrer. Aquesta edició presenta varies novetats importants, una d'elles és el Passaport de la Shopping Night. Els clients podran recollir el seu passaport la mateixa nit del 31 a qualsevol de les botigues associades a Viu Comerç. Allà tindran tota l'oferta comercial de la VSN i informació de les activitats. Cal destacar que el client podrà optar a guanyar un mini creuer pel Mediterrani per a dues persones si realitza dues compres en dos establiments diferents associats a Viu Comerç i votant pel millor aparador de la Shopping Night. Tota la informació sobre el concurs la trobarà dins del passaport de la VSN.

Entre les activitats previstes hi ha concerts de música al carrer, diferents perfomances i actuacions pels carrers i places de la Shopping Night, decoració de carrers i aparadors, i moltes més sorpreses. Els establiments disposaran de tiquets d'estacionament gratuït de fins a una hora per facilitar l'aparcament als seus clients, vàlids pels aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes i de la plaça de Charlie Rivel.

La Vilanova Shopping Night és una festa del comerç que té la intenció d'atreure visitants i potenciar el centre comercial urbà de Vilanova i la Geltrú, que conjuntament amb la celebració d'una nova edició de la Fira Temps de Vi, convertirà Vilanova i la Geltrú durant aquell cap de setmana en un destí molt atractiu pels visitants.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00