Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/12/2009

Es posa en funcionament el CAPI de Baix-a-mar

    Els usuaris i usuaries van poder visitar dissabte el nou centre Els usuaris i usuaries van poder visitar dissabte el nou centre

Èxit de convocatòria a la jornada de portes obertes de dissabte passat

El nou Centre d'Atenció Primària Integral (CAPI) de Baix-a-mar ha obert aquest dilluns les portes als seus usuaris, que dissabte van tenir l'oportunitat de visitar aquest nou equipament sanitari en una multitudinària jornada de portes obertes que va congregar a molts veïns i veïnes de la zona que el van voler visitar.

El Centre d'Atenció Primària Integral (CAPI) de Baix-a-mar de Vilanova i la Geltrú vol constituir-se en un centre on s'ofereixi un nou model de prestació de serveis de salut, sanitaris i socials, que tingui com a característica principal la seva proximitat, i integració, així com una orientació i actuació personal i comunitària.

La integració dels serveis sanitaris i socials ha de representar un pas endavant en la forma d'entendre els serveis d'Atenció Primària. Les actuacions amb visió comunitària han de ser un dels elements que defineixin la personalitat del CAPI de Baix-a-mar, entre elles la promoció de la vida autònoma i l'atenció a la dependència, i també la promoció de la participació dels veïns i veïnes del barri.

El CAPI de Baix-a-mar és un edifici de tres plantes de nova construcció, ubicat a la plaça dels Boleranys.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00