Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/05/2007

Aquest cap de setmana se celebra Trapezi a VNG

Roda de premsa de presentació de Trapezi 2007   Roda de premsa de presentació de Trapezi 2007

El conseller de Cultura visitarà Trapezi el diumenge dia 20

El festival internacional de Circ, Trapezi, se celebrarà del 18 al 20 de maig en diferents carrers i places de VNG i també inclourà actuacions a la Vela de la Masia en Cabanyes, tal i com s'ha explicat aquest matí, en la roda de premsa de presentació que han ofert l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena; la tercera tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Mercè Foradada; i el tècnic responsable de la coordinació general del festival, Bienve Moya. 

El festival comptarà amb divuit companyies, igual que l'any anterior, però que oferiran més espectacles, segons ha destacat Mercè Foradada. D'aquesta manera, es facilitarà als espectadors que puguin veure totes les actuacions al llarg del cap de setmana. Hi haurà, a més a més, dues bandes musicals que faran cercaviles i espectacles de cabaret, a la Vela i a l'Escola municipal de música del Mestre Montserrat. 

La regidora també ha destacat la presència de més companyies catalanes i de l'estat. A banda, l'alcalde ha anunciat que el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà Trapezi diumenge al matí, per conèixer de primera mà el festival. En aquest sentit, ha apuntat que l'Ajuntament està treballant amb la conselleria en un projecte per convertir VNG en la capital del circ de Catalunya, a nivell de residència de companyies i de producció d'espectacles. 

Per últim, Bienve Moya ha dit que les nits de l''Off', que s'ha celebrat en anys anteriors, s'han substituït per les actuacions de Cabaret i ha destacat els espectacles aeris que tindran lloc a la cruïlla de la rambla Principal amb l'avinguda de Francesc Macià i que serviran de recordatori de la celebració del festival a la ciutat. Com a acte previ a Trapezi, dijous 17 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, tindrà lloc la presentació del llibre 'El món fascinant del Circ Cric'. El pressupost de Trapezi és de 130.000 euros, als que cal afegir els 40.000 euros destinats a la Vela per aquest any. Per consultar la programació completa, els espais i tota la informació referent a Trapezi 2007 podeu adreçar-vos a: http://www.vilanova.cat/html/tema/cultura/trapezi.html
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00