Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2010

L'alcalde de VNG realitzarà avui una xerrada al Barcelona Meeting Point

L'estand municipal instal·lat al BMP          L'estand municipal instal·lat al BMP

Elena parlarà sobre el potencial industrial de la ciutat. El prestigiós saló immobiliari professional i internacional va arrencar ahir amb la presència d’un estand de PIVSAM

La catorzena edició del Barcelona Meeting Point va donar ahir el tret de sortida. A l'acte inaugural hi va assistir Beatriz Corredor, ministra d'Habitatge, Francesc Baltasar, conseller de Medi Ambient i Habitatge, Enric Reyna, president de l'Associació de Promotors de Barcelona, i Enric Lacalle, president del Saló Immobiliari Barcelona Meeting Point. 
Ministra habitatge meeting point
L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, visitarà avui el saló i realitzarà una xerrada, a les sis de la tarda, sobre el potencial industrial de Vilanova i la Geltrú. L'acte, es realitzarà en una sala ubicada al costat mateix de l'estand municipal de PIVSAM

Durant la tarda d'ahir l'expositor vilanoví ja va registrar força activitat, ja que es van anar acostant diversos professionals del sector interessats en el que ofereix la ciutat. En aquest sentit, l'estand municipal, que seguirà instal·lat fins divendres, llueix els eslògans "Vilanova i la Geltrú, més de 650 mil metres quadrats al seu abast", "Vilanova i la Geltrú, l'aposta per l'activitat econòmica" i "Vilanova i la Geltrú, sòl i sostre industrial"

Elena tornarà a visitar el saló divendres per realitzar una visita conjunta a l'estand de la Federació de Municipis de Catalunya amb els alcaldes i alcaldesses de les ciutats que, com VNG, també són presents al Meeting Point. 

Gran oportunitat de negoci.
El Barcelona Meeting Point és l'únic saló immobiliari professional i internacional d'Espanya que ofereix la possibilitat de contactar amb les empreses més rellevants del sector del 20 al 24 d'octubre. 

Amb la presència de l'estand de PIVSAM, el consistori pretén atraure empreses a la ciutat promovent les zones industrials i, a la vegada, crear llocs de treball. En aquest sentit, l'expositor vilanoví està ubicat al Saló Professional, una de les tres parts en la que es divideix la fira destinada a conèixer els últims projectes i serveis immobiliaris amb una gran afluència de professionals nacionals i internacionals. 

La resta de les parts del Meeting Point, que està ubicat al recinte firal de Montjuïc, les conforma el Saló Gran Públic, que ofereix al ciutadà tot tipus de productes i serveis immobiliaris per a ús personal o com a inversió, i el Simposis Internacional, un dels més prestigiosos d'Europa amb més de 40 sessions en les que es tracten els temes més actuals del mercat immobiliari amb més de 130 ponents nacionals i internacionals de destacat prestigi.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00