Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/04/2008

El CFO La Paperera i AUCAT signen un conveni de col·laboració que té coma objectiu la lluita contra l'atur i les desigualtats socials

  Signatura del conveni entre el CFO La Paperera i AUCAT Signatura del conveni entre el CFO La Paperera i AUCAT

Autopistes de Catalunya S.A. destinarà 12.600 euros a projectes de l'Àrea d'Ocupació del centre vilanoví

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'Organisme Autònom Local CFO La Paperera, i l'empresa Autopistes de Catalunya, S.A. Concessionària de la Generalitat de Catalunya (AUCAT) han signat un conveni de col·laboració, mitjançant el qual es realitzaran diferents activitats amb l'objectiu de lluitar contra l'atur, la marginalitat i les desigualtats socials.

L'acord servirà per definir el nivell de relació, entre els dos signants, en el marc d'iniciatives empresarials del CFO La Paperera que intenten combinar la lògica empresarial de la competitivitat, amb metodologies de treball que fan possible els processos de reinserció laboral d'aquells col·lectius amb més risc d'exclusió social.

La col·laboració també s'estendrà al Servei d'Intermediació del centre vilanoví, en l'acció anomenada Club de la Feina, la qual té per objectiu dotar als treballadors aturats de les eines necessàries per a la recerca activa de feina.

El conveni garanteix el treball conjunt per mantenir el bon desenvolupament de la Borsa de Treball del centre, mitjançant la gradual adaptació de les eines informàtiques necessàries per tal de poder-ne treure el màxim profit.

En l'apartat econòmic, l'acord determina que AUCAT realitzarà una aportació econòmica a l'Àrea d'Ocupació del CFO La Paperera, per l'any 2008, de 12.600 euros.

Aquest no és el primer acord entre AUCAT i el CFO La Paperera. De fet, l'empresa ja va col·laborar l'any passat a la primera edició dels premis E-emprendre. Una iniciativa del Centre de Formació Ocupacional, l'ADEG i la Mancomunitat Penedès-Garraf, amb l'objectiu de promoure la iniciativa en la creació de noves activitats econòmiques que generin llocs de treball.

A més, AUCAT difondrà, a través de la seva revista, un article sobre el funcionament i el treball que es desenvolupa al CFO La Paperera.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00