Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/12/2013

L'Associació Singlot preveu més de 2000 visitants al Fes-t'hi

El festival d'hivern de la cervesa artesana es farà el dissabte 21 de desembre al pavelló de La Collada de Vilanova i la Geltrú

El cap de setmana abans de Nadal, Vilanova i la Geltrú acull la tercera edició del Fes-t'hi, el Festival d'Hivern de Cervesa Artesana. El festival està organitzat per l'Associació vilanovina Singlot, i pretén facilitar el contacte entre cervesers i consumidors d'aquest producte, en línia amb l'objectiu de promoure la cultura de la cervesa artesana. El Festival tindrà lloc el dissabte 21 de desembre entre les 11 del matí i les 11 de la nit al pavelló de la Collada (carrer Turbina, 19), el mateix emplaçament que va acollir la darrera edició del festival.

Des d'abril de 2010 l'associació Singlot treballa per acostar la cultura de la cervesa artesana a la gent, mitjançant diverses formes de difusió com tasts, monogràfics, maridatges, presentacions de cerveses, visites a fàbriques, xerrades i un llarg etcètera que culmina amb la seva festa major, el Fes-t'hi.

L'entitat és única a Catalunya i ha seguit l'estela de la ja desapareguda i fructífera associació Humulus Lupulus, que va crear i formar a molts cervesers que seran presents en aquesta edició del Fes-t'hi i que han col•locat a Catalunya en el mapa cerveser mundial gràcies a les seves reconegudes elaboracions.

Actualment l'associació Singlot és l'única que realitza aquest treball d'assessorament, formació, i acostament de la cultura de la cervesa artesana sense ànim de lucre. El Singlot ja té més de 450 socis. Té un caràcter obert i participatiu on els socis tasten i debaten entorn a un ampli ventall de cerveses de qualitat, en un ambient amistós i familiar.

El Fes-t'hi és un festival que només en dos anys s'ha consolidat, al qual hi acudeixen més de 2.000 persones, i que s'ha convertit en un referent nacional. És el primer festival de cervesa artesana d'hivern de tota la península i té un públic propi que creix cada edició.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00