Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/04/2012

Èxit de la Primera Trobada de Cotxes Clàssics de Vilanova i la Geltrú

  I Trobada de Cotxes Clàssics a Vilanova i la Geltrú I Trobada de Cotxes Clàssics a Vilanova i la Geltrú

S'han pogut veure prop d’un centenar de cotxes a l'esplanada de Ribes Roges

Gairebé un centenar de vehicles han participat a la primera Trobada de Cotxes Clàssics de Vilanova i la Geltrú que s'ha celebrat al llarg de diumenge matí a l'esplanada de Ribes Roges. L'acte ha estat organitzat pels Amics dels Clàssics de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'Estació Nàutica.

Les previsions inicials de l'organització, quant a la participació, s'han vist clarament superades i la climatologia, tot i començar núvol, ha millorat clarament durant el matí amb la qual cosa han estat molts els que s'han animat a darrera hora a participar. La majoria de cotxes han estat models d'entre els anys 50 fins els 80. Els més nous eren models amb almenys 25 anys d'història. Durant la jornada, els participants han pogut visitar el Museu del Mar, on s'han programat visites gratuïtes, així com passejades en el trenet de Ribes Roges amb la col·laboració de l'AFEVI.

L'acte final de l'esdeveniment ha estat un sorteig, amb diferents premis proporcionats per l'Estació Nàutica. Es tractava de dos passeigs per a quatre persones en vaixell, un dinar per a dues persones al restaurant El Rossegall, un dinar per a dues persones al restaurant Delorta (Hostal Solvi), tres sortides per a dues persones en caiac i tres sortides per a dues persones per veure la posta de sol en vaixell. Els premis han estat lliurats pel regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras; la regidora de Cultura, Marijó Riba; la regidora socialista, Encarna Grifell i el regidor del PP, Santi Rodríguez

Podeu consultar un ampli recull fotogràfic de la Trobada a FLICKR
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00