Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/09/2016

El Juanita's Festival, el Consorci dels Colls i Miralpeix i l'empresa Decathlon impulsen una acció de neteja a la riera de Ribes

  L'any passat la neteja es va fer a la platja Llarga    L'any passat la neteja es va fer a la platja Llarga

L'objectiu és sensibilitzar la població sobre la importància de la preservació dels espais naturals propers.

El Juanita's Vilanova Beach Festival, el Consorci dels Colls i Miralpeix – Costa del Garraf i l'empresa Decathlon organitzen una nova acció de neteja al territori del Garraf. L'activitat, que compta amb la col·laboració de Monbus, Hola Club Sitges, Llaguts de Vilanova, i els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Sitges, es farà aquest diumenge 25 de setembre.

Si l'any passat l'acció es va emmarcar en la neteja de la platja Llarga de Vilanova i la Geltrú, enguany s'ha escollit la Riera de Sant Pere de Ribes, en el seu tram entre aquest municipi i el de Sitges. (vegeu el cartell)

Els objectius d'aquesta activitat són sensibilitzar a la població sobre el dret a gaudir d'un medi no degradat i el deure de conservar-lo, fomentar la participació social i ciutadana en la conservació dels entorns fluvials, contribuir de manera més directa a la millora dels espais naturals més propers, així com donar a conèixer l'espai de la Riera de Ribes (Xarxa Natura 2.000) i intercanviar inquietuds respecte als espais naturals.

Els participants es trobaran a dos quarts de deu del matí al Castell de Ribes on se'ls farà entrega de l'esmorzar i del material necessari per fer la neteja. Durant ruta, de sis quilòmetres, a més de recollir els residus, uns monitors els explicaran els valors ambientals de la Riera. En arribar a Sitges compartiran un dinar de germanor i tot seguit es farà una valoració de l'experiència, amb la lectura d'un compromís conjunt envers la protecció del territori. L'acció finalitzarà amb la tornada dels participants, en bus gratuït, al Castell de Ribes.

Es demana que les persones interessades s'inscriguin (AQUÍ) de manera que l'organització pugui fer una previsió de les places (material, dinar i trasllat en bus) Per més informació o aclariments consorci@collsmiralpeix.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00