Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/05/2016

L'exposició 'Conte va! Va de contes' al Centre d'Art Contemporani La Sala

La Fira se celebra aquest dissabte per quart any consecutiu      La Fira se celebra aquest dissabte per quart any consecutiu

La Sala acull un any més l'exposició que es realitza en el marc de la Fira dedicada a la il·lustració infantil i juvenil

Aquest divendres 13 de maig, a les 20 h, s'inaugura al Centre d'Art Contemporani La Sala la mostra "Conte va! Va de contes", que presenta els treballs d'una vintena d'autors renom de la il·lustració infantil i juvenil d'arreu dels país. Enguany els il·lustradors participants a la mostra són: Ricard Aranda, Anna Aparicio Català, Roser Argemí, Jordi Bernadó Nef, Marc Brocal, Mercè Canals, Laia Codina, Àfrica Fanlo, Núria Feijóo, Christian Inaraja, Laia Jou, Lluïsot, Martina Manyà, Marta Montañá, Bernat Muntés, Joan Negrescolor, Miguel Pang Ly, Sara Porras Carrasco, Sandra de la Prada, Xavi Ramiro, Sebastià Serra, Mercè Tous, Sara Vila.

Dissabte 14 de maig es faran dues activitats complementàries a l'exposició. Durant el matí, en horari d'11 a 14 h, es projectaran contes en llengua de signes. I per la tarda, de 18 a 20 h, tindrà lloc l'activitat "Posa veu als contes!", un taller familiar de creació de contes interactius.

També s'ofereix l'activitat escolar "Conte va! Aquest personatge m'he inventat", una visita comentada a la mostra i un taller on els participants crearan un personatge de conte. L'activitat està adreçada a nens i nenes d'educació primària (de 6 a 12 anys).

L'exposició, que es podrà visitar fins al 12 de juny a la Sala Oberta, s'emmarca dins la quarta edició de la Fira "Conte va! Va de contes" dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil, que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú aquest dissabte 14 de maig. La programació inclou diferents activitats de foment de la lectura que es realitzaran durant tot el dia a diferents espais de la ciutat.

La Fira es realitza en homenatge a la Judit Sendra Garcia, mestra, conta contes i gran amant dels contes il·lustrats, i està organitzada per l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00