Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/12/2010

Les escoles amb Agenda 21 reben plantes per als seus espais exteriors

Plantes que ha rebut l'escola Canigó Plantes que ha rebut l'escola Canigó

En total se n'han repartit unes 360, amb la finalitat d'augmentar la biodiversitat dels centres

Els centres educatius amb Agenda 21 Escolar de Vilanova i la Geltrú (pràcticament tots, des de llars d'infants fins a secundària), han rebut aquesta tardor unes 360 plantes. La idea era utilitzar-les per millorar els seus jardins i espais exteriors, en el marc dels projectes d'ambientalització i sostenibilitat que desenvolupen professorat i alumnes.

Totes les plantes estan adaptades al clima mediterrani i la majoria són autòctones. Els centres van poder escollir les espècies entre un llistat en què constaven des de l'espígol i el romaní fins a oliveres, llorers o castanyers, entre d'altres. La varietat de plantes permetrà reforçar el treball a les aules al voltant de l'Any Internacional de la Biodiversitat.

Aquesta acció ha estat impulsada pel programa Agenda 21 Escolar de Vilanova i la Geltrú, amb la implicació de les regidories de Medi Ambient i de Serveis Viaris. S'ha pogut realitzar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través de la Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat i l'empresa Forestal Catalana, i amb el patrocini de "la Caixa", amb una aportació de 1.500 euros.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00