Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/11/2012

Els mercats municipals es preparen per Nadal

Els Mercats del Centre i de Mar adapten els seus horaris per Nadal      Els Mercats del Centre i de Mar adapten els seus horaris per Nadal

El Mercat del Centre i el Mercat de Mar acolliran una acció de promoció del consum responsable

Els mercats municipals del centre i de mar han preparat un seguit d'activitats al voltant de les dates nadalenques. La promoció del consum responsable, la decoració nadalenca, l'adaptació d'horaris i un sorteig són algunes de les iniciatives que s'aniran fent en les properes setmanes.

La setmana vinent, i d'acord amb el que disposa la Llei reguladora d'horaris comercials, els mercats obriran el dissabte, 8 de desembre, un dels dies festius en què els comerços catalans poden obrir. Els horaris seran els habituals, de 7 a 14:30h al Mercat del Centre i de 8 a 14h al Mercat de Mar. Pel que fa als horaris, cal dir també que el mercat de Mar i el mercat del Centre allargaran fins les 15h el seu horari habitual els dies 24 i 31 de desembre.

D'altra banda, el dissabte 8, el Mercat de Mar i el divendres 21 de desembre, el Mercat del Centre participaran en la iniciativa, "Consum responsable, segur i de proximitat als mercats". Aquesta acció consisteix a transmetre els avantatges de consumir de manera responsable productes de proximitat i la necessitat de conèixer la traçabilitat dels productes i com consumir responsablement. Dos actors amb nas verd, caracteritzats com investigadors, amb cabàs i carregats d'informació, interactuen amb venedors i compradors.

Al mercat del Centre, a partir del 3 de desembre lluirà un avet cedit per JARDILAND a l'Associació de Concessionaris del Mercat. A més, s'ha organitzat pel divendres, 11 de gener de 2013 a les 18:30h, el sorteig d'un cotxe.

La tradicional visita de les Autoritats als mercats, coincidint amb les dates de Nadal, serà el dimecres 19 de desembre a les 12h al Mercat de Mar i a les 12,45h al Mercat del Centre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00