Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2008

L'Ajuntament de VNG i el Consell Comarcal del Garraf organitzen un curs sobre Europa i els ens locals

      signatura del conveni entre l'Ajuntament de VNG i el Consell Comarcal del Garraf signatura del conveni entre l'Ajuntament de VNG i el Consell Comarcal del Garraf

La proposta s'inclou dins la programació del Campus Universitari de la Mediterrània

L'Ajuntament de VNG i el Consell Comarcal del Garraf han signat un conveni mitjançant el qual el Campus Universitari de la Mediterrània (CUM) programarà activitats de formació en l'àmbit europeu adreçades als ens locals.

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena i el president del Consell Comarcal del Garraf, Josep Antoni Blanco han formalitzat aquest acord que es materialitzarà en el curs Europa: reptes i oportunitats pels ens locals que es durà a terme el 5 i 6 de juny a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de VNG.

Aquest curs, que es realitza sota la direcció de l'advocat i secretari general del Consell Català del Moviment Europeu, Joaquim Millan, té per objectiu proporcionar informació i formació sobre la Unió Europea en temes d'interès per a l'àmbit local, així com aprofundir en el coneixement de la història de la construcció europea.

Per part de l'Ajuntament de VNG, el regidor responsable del CUM, Xavier Carbonell, ha destacat la voluntat del govern municipal "d'ampliar paulatinament la xarxa formativa del campus. Si l'any passat es va iniciar una nova etapa d'Economia i Empresa, enguany el CUM creixerà abordant temes europeus", ha manifestat Xavier Carbonell.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00