Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/03/2017

Visites guiades per la Vilanova històrica

La passejada servirà per conèixer una part de la Vilanova històrica   La passejada servirà per conèixer una part de la Vilanova històrica

Es tracta de la darrera iniciativa del projecte Compartim, que promou a les escoles la relació entre famílies de diverses procedències

La setmana vinent, pares i mares de tres escoles vilanovines podran conèixer la part històrica de Vilanova i La Geltrú en el marc del projecte Compartim.

Es tracta d'unes visites guiades a càrrec de Miquel Altadill, historiador de la ciutat.
En el cas de l'escola Sant Jordi, la visita del projecte Compartim es farà dimarts 21 de març. Per als pares, mares i familiars de l'escola l'Arjau serà dimecres 22. I per a l'escola Ginesta, dijous 23.
Les famílies de les escoles que vulguin participar a la visita s'hauran d'inscriure a la secretaria de la seva escola, i presentar-se puntualment a la plaça de les Neus a les 15.15 h.

Compartim, un espai de trobada per a les famílies a les escoles
La Regidoria de Convivència i Equitat promou la relació entre famílies de diverses procedències a través de tallers i activitats diverses del projecte Compartim.
Es tracta d'espais de trobada per a les famílies de l'alumnat, on poder fer créixer l'hàbit de relació, l'intercanvi d'experiències i el respecte a la diferència, fent ús de la llengua catalana com a eina quotidiana d'aquesta relació.
Actualment el projecte Compartim compta amb grups estables a les escoles Ginesta, Arjau i Sant Jordi.
Entre les activitats que organitzen hi ha hi ha xerrades sobre la diversitat de creences, estalvi a la llar, prevenció de violències masclistes, tallers de manualitats, de maquillatge, de meditació o de cuina senegalesa, marroquina o catalana i també visites a equipaments i llocs històrics de la ciutat..
Les escoles del Compartim també col·laboren cada any amb la Marató de TV3, i fan visites a diversos espais de la ciutat, a més de preparar la participació a la Festa de la diversitat cultural. Des de la Regidoria es convida totes les famílies d'aquests centres a participar en aquest enriquidor projecte.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00