Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/04/2014

Jornada a Neàpolis amb Microsoft BizSpark per a emprenedors tecnològics

La xerrada, el 10 d’abril, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona

Neàpolis acollirà el 10 d'abril al matí una jornada informativa i d'assessorament sobre el programa Microsoft BizSpark, una iniciativa que dona suport i assessorament als emprenedors de base tecnològica. Gràcies al conveni entre la Diputació de Barcelona i Microsoft BizSpark Network Partner determinats centres locals de serveis a les empreses de la demarcació de Barcelona poden oferir les prestacions de BizSpark a emprenedors i a empreses del territori. BizSpark és un conjunt de recursos tecnològics que facilita la posada en marxa d'empreses, els proporciona eines de gestió i difusió de les seves activitats i productes i els facilita la comunicació i col·laboració amb altres projectes. És una comunitat global amb més de 50.000 membres en més de 100 països.

Els objectius de la xerrada seran donar a conèixer l'abast i les prestacions del programa BizSpark així com poder conèixer l'experiència en primera persona d'empreses usuàries. Els assistents podran veure com encaixar la pròpia empresa o projecte en aquest programa i aprofundir sobre la utilització d'aquesta plataforma.

La xerrada va destinada a emprenedors i empreses de base tecnològica de la zona i a aquelles ubicades als vivers tecnològics. També està pensada per associacions empresarials, cambres de comerç, estudiants, especialment d'enginyeries tècniques i superiors, i cicles superiors de disseny de videojocs i entorns virtuals. 

Les presentació anirà a càrrec de Sonia Marzo, responsable Centres Innovació, Marketing Emprenedors i Estudiants de Microsoft Ibérica i tot seguit intervindran empreses usuàries de BizSpark com Bismart, amb Miguel Diaz, gerent de Comptes, Clibb, amb Francesc Jaumot - CEO & Founder, i Infantium, amb Dani González, Founder & COO & CTO.


Per poder assistir a la jornada, que es durà a terme de 10 a 12 h a l'auditori de Neàpolis cal fer una inscripció prèvia trucant al 934 049 128 o per correu electrònic a l'adreça peiropfr@diba.cat.

Aquesta xerrada reforça l'aposta per l'emprenedoria de base tecnològica de la Diputació de Barcelona i Microsoft BizSpark a través dels centres locals de serveis a les empreses com és el cas de Neàpolis. La Diputació i Microsoft Ibérica van signar un Conveni de col·laboració a finals de 2012 per contribuir al foment d'aquests tipus d'emprenedoria. Més informació AQUÍ

Formulari d'inscripció AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00