Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/06/2012

La innovació, el disseny i la creativitat, centren la trobada TEDxUPC de Neàpolis

Les ponències es van centrar a destacar els elements que generen valor compartit a la societat    Les ponències es van centrar a destacar els elements que generen valor compartit a la societat

TED és una organització mundial, sense ànim de lucre, per compartir coneixement. Vilanova i la Geltrú hi participa a través de professionals de la UPC

El valor compartit és aquell element intangible, generat per empreses o persones que es capaç de retornar a la societat i transformar-la a millor. Sobre aquesta qüestió, dimecres a la tarda, l'auditori de Neàpolis, l'Espai de la Tecnologia i les Idees de Vilanova i la Geltrú, va acollir una trobada organitzada per TEDxUPC.

TED és una gran xarxa on hi conflueixen el coneixement de grans pensadors a nivell internacional que parlen sobre temes vinculats amb el disseny, la innovació, la creativitat, etc, amb l'objectiu de compartir coneixements i crear xarxa. Es tracta d'una organització mundial sense ànim de lucre que té per objectiu compartir i difondre idees i iniciatives que puguin promoure canvis socials. Des de la UPC s'ha creat TECxUPC, amb professionals de l'escola que hi participen de forma voluntària. 

A la trobada, s'hi van escoltar ponències com 'las seis olas de la innovación' a càrrec de Xavier Ferràs, director de la Unitat d'Innovació Empresarial ACC1Ó; la 'creativitat olímpica' a càrrec de l'atleta olímpic en la modalitat d'Skeleton, Ander Miranbell; 'en la acción humanitaria movilizamos confianza', a càrrec del director de Cooperació Internacional de Creu Roja, Ramon Janéo o Carlos Gómez, entrenador del pre-benjamí B del Margatània que va centrar la seva intervenció en l'experiència de l'Equip Petit. 

Aquest era el primer cop que la ciutat acollia aquest esdeveniment. La presentació del mateix va anar a càrrec de la primera tinenta d'alcaldia i regidora de Societat del Coneixement, Ariadna Llorens, qui va afirmar que "la trobada de dimecres suposava un repte important per a la ciutat i per a la universitat pel fet que TED és una gran xarxa de coneixement que té una incidència i repercussió a nivell global i mundial".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00