Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/11/2010

Aquesta tarda s'inaugura la Fira de Novembre 2010

Aquesta tarda s'inaugura la Fira de Novembre Aquesta tarda s'inaugura la Fira de Novembre

L'enginyer industrial Manel Milà llegirà a les sis de la tarda el pregó que donarà el tret de sortida a l'edició d'enguany de la mostra

La Fira de Novembre 2010 ja és a punt per iniciar el seu camí des d'avui fins al diumenge 14 de novembre. A les sis de la tarda, l'enginyer industrial Manel Milà llegirà el tradicional pregó a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Seguidament es farà la inaguració oficial.

El recinte firal d'aquesta nova edició abraça el centre de la ciutat, plaça de la Vila, rambla Principal i voltants del mercat del Centre, esdevenint un dels recintes firals a l'aire lliure més importants de Catalunya.

La fira multisectorial també inclou un ampli ventall d'activitats paral•leles. Enguany seran un total de 83 activitats organitzades per 41 associacions i entitats, principalment locals. Pel que fa a la ubicació dels escenaris, n'hi haurà dos, un a la plaça d'Enric Cristòfor Ricart i l'altre a la plaça de la Vila, per a activitats de petit format. En aquest sentit, l'aposta per les activitats paral·leles es manté amb el doble objectiu de propiciar la implicació activa de les entitats i associacions locals i alhora oferir una programació de qualitat i multidisciplinària als visitants.

I serà diumenge quan més d'un miler de puntaires participaran en la tradicional Trobada de Puntaires que aplega escoles d'arreu de Catalunya. L'Associació dels Tres Tombs oferirà durant tot el cap de setmana, una jornada de portes obertes a la seu de l'entitat, a la Masia en Frederic.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00